Bruidsboeket
Om een huwelijksdag nog completer te maken mogen bloemen niet ontbreken. Een bruidsboeket, corsages, tafelversiering of andere vorm van decoratie in de kerk of op locatie. Een parel passend bij het bruidspaar, kleding en afgestemd op uw persoonlijke wensen voor een prachtige huwelijksdag.
In een gratis en vrijblijvend oriƫntatiegesprek kunnen uw wensen, bruiloftskleuren en bloemvoorkeuren besproken worden.

Rouwarrangement
Ook bij deze sombere gebeurtenis wil ik graag een parel voor u verzorgen welke past bij uw relatie met de betrokkene, uw persoonlijke smaak en uw gevoelens. Ieder rouwbloemwerk wordt daarom door mij met aandacht en zorg gemaakt. Klein rouwarrangementen, gehele kistbedekking, rouwkrans of rouwboeket, ook het verzorgen van een urnversiering behoord tot de mogelijkheden.

U kunt telefonisch of per mail uw rouwbloemwerk bestellen. Bestelt u per email dan graag uw telefoonnummer vermelden zodat ik contact met u kan opnemen om uw wensen door te nemen. Indien wenselijk is het ook mogelijk dit in uw eigen omgeving te bespreken.

Voor rouwbloemwerk houd ik een levertijd van 2 dagen aan.

Zakelijk bloemwerk
Natuurlijke, speciale materialen en vormen gebruik ik graag in stijlvolle boeketten en bloemcreaties om u, uw collega's, gasten of klanten een prettig gevoel en sfeer te geven in elke gewenste ruimte. Dit kan wekelijks voor u verzorgd worden maar ook incidenteel. Belangstelling? Graag neem ik tijdens een persoonlijk gesprek uw wensen met u door.