BellaMay Bloemen | Workshops | Rouwbloemen | Met bloemen is alles leuker
  BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Workshops BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Rouwbloemen BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen   Contact BellaMay Bloemen Workshops Rouwbloemen  
 

BellaMay Bloemen | Workshops

  Workshops

BellaMay verzorgt creatieve, gezellige workshops bloemschikken.

In het sfeervolle tuincentrum Huiting vinden workshops in de ochtend of middag plaats. Het aantal mogelijke deelnemers is minimaal 4 tot maximaal 16 personen . Onder begeleiding maakt u een bloemcreatie naar keuze, zie hiervoor de workshops op de planning. Na ontvangst met koffie/ thee en wat lekkers gaat u aan de slag. Iedereen zal met een mooie creatie naar huis gaan, ook als u geen ‘groene vingers’ heeft. Alle materialen zullen aanwezig zijn, u hoeft zelf dus niets mee te nemen.

Volgt u liever een workshop bloemschikken op een andere locatie of tijdstip naar keuze?

Dat kan zeker, bijvoorbeeld in het kader van een vrijgezellenfeest, personeelsfeestje of creatief en gezellig samen bezig zijn met vriendinnen en/of familie. De workshop kan geheel naar wens en budget worden ingevuld, vanaf een minimum aantal van 4 personen. In overleg met u kan het soort creatie, de bloemen- en kleurkeuze bepaald worden.

Opgeven kan via info@bellamay.nl of telefonisch op 06-12867470.

     

Handgebonden boeket

Ook dit jaar weer op de planning: Handgebonden Boeket schikken.
Tijdens deze workshop ga je met bloemen naar keuze op de pluktuin van Kwekerij Knook en tips en trucs van mij aan de slag. Een mooi resultaat in de vorm van een groot boeket neem je mee naar huis.

Kosten
Datum

Tijdstip
Locatie

 

€ 25,= p.p.
Woensdag 20 juni
Woensdag 27 juni
van 19.30 tot 21.30 uur
Kwekerij Knook (pluktuin), Merwedekade 12a, te Vianen

  BellaMay Bloemen | Handgebonden boeket
     
BellaMay Bloemen | Opgemaakt Cement  

Opgemaakt Cement

Een witte of grijze halve cementen bol wordt opgemaakt tot een mooie tafelversiering voor binnen of buiten. Hoe krijg je een creatie rond of in een druppelvorm? Dat gaan we in deze workshop behandelen.

Kosten
Datum
Tijdstip
Locatie

 

€ 27,50 p.p.
Vrijdag 22 juni
10.00 tot 12.00 uur
Tuincentrum Huiting,
Lexmondsestraatweg 2 Vianen

     
BellaMay 2017 | Tessa Hofstee de Korte | 06 - 12 86 74 70 | info@bellamay.nl